Gesproken TV-ondertiteling voor slechtzienden

Zeer eenvoudig in gebruik

Het maakt niet uit of je kijkt naar een reguliere zender, een DVD, Netflix of Uitzending gemist. Je bepaalt zelf hoe het geluid wordt afgespeeld: via een gewone of draadloze koptelefoon, de speaker van de tv of via de Webbox (zie onder). Na aansluiting heb je verder geen omkijken naar de Go-box. Voor eventuele aanpassingen zoals voorleessnelheid, wordt er een simpele afstandsbediening meegeleverd, waarbij de instellingen worden uitgesproken.

 

Go-box samen met een Webbox 

De Go-box werkt ook in combinatie met de Webbox. De Webbox is een mediaspeler waarmee je gesproken leesmateriaal, radio en ondertitels kunt beluisteren. Voor meer informatie: www.webbox.nl

Verschillen tussen Go-box en Webbox

Tegenwoordig kijken mensen steeds vaker tv op het moment dat het hen uitkomt. Bijvoorbeeld via Uitzending Gemist, Netflix of een DVD. De Webbox is een alles-in-een Audiomaatje, dat ook ondertitels voorleest, van 12 Nederlandse en 7 Vlaamse zenders op het moment van uitzenden. Gaat het om gesproken ondertiteling op andere zenders, abonnee tv of on demand, dan heb je de Go-box of voordelige Go-box als aanvulling op de Webbox nodig. Dus of er een regulier of opgenomen programma opstaat, een DVD of Netflix, de Go-box leest het aan je voor.

De Go-box wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar en wij verzorgen het aanvraagtraject. Je kunt de Go-box natuurlijk ook zelf aanschaffen.

“Geen omkijken meer naar” Lees verder