Zeer eenvoudig in gebruik

Na het aansluiten heb je verder geen omkijken meer naar de Go-box. Ga je naar een andere zender, dan volgt de box automatisch. Voor eventuele aanpassingen van de instellingen zoals voorleessnelheid, wordt er een simpele afstandsbediening meegeleverd, waarbij de instellingen worden uitgesproken. Je bepaalt ook zelf hoe het geluid wordt afgespeeld: via hoofdtelefoon, de speakers van de tv of via de Webbox (zie onder).

 

Go-box samen met een Webbox 

De Go-box werkt ook in combinatie met de Webbox. De Webbox is een mediaspeler waarmee je gesproken lectuur, radio en ondertitels kunt beluisteren. Voor meer informatie: www.webbox.nl

Verschillen tussen Go-box en Webbox

Tegenwoordig kijken mensen steeds vaker tv op het moment dat het hen uitkomt. Geen probleem met de Go-box. Of er nu een ‘live’ of opgenomen programma opstaat, een DVD of Netflix, de Go-box leest de ondertiteling aan je voor.

De Webbox is een alles-in-één Audiomaatje, dat ook ondertitels voorleest, van 12 Nederlandse en 7 Vlaamse zenders op het moment van uitzenden. Wil je dat combineren met alle voordelen van de Go-box, dan kies je de voordelige Go-box  aanvulling. 

 

De Go-box wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar en wij verzorgen het aanvraagtraject. Je kunt de Go-box natuurlijk ook zelf aanschaffen.

“Eenmaal aangesloten, geen omkijken meer naar!” Lees verder